top of page
Sök
  • Skribentens bildAnneli Sundkvist

Artikel på Hippson.se!

Japp, jag har blivit intervjuad av häst- och ryttarsiten/magasinet Hippson!


Imorgon, måndag kommer en artikel om "Ensam red hon ut" på hippson.se I ett senare skede blir det också en artikel i Hippson-magasinet om häst-arkeologi.


Jag har planer på att skaka liv i den här bloggen som blogg. Just nu funkar den som en nyhetssida för min hemsida, men nu ska det bli ändring på det. Premiär för själva bloggen blir på torsdag 1 december. Då kommer det första, riktiga blogginlägget. En del kommer säkert att handla om Ensam red hon ut, den planerade och halvskrivna uppföljaren Nordmännen kommer och skrivande i allmänhet. Men fokus blir på ett annat av mina skrivprojekt, nämligen det pågående arbetet med att skriva en ny, uppdaterad och populär version av min avhandling Hästarnas land. Projektet går under namnet Vikingarnas hästar. Mer om detta på torsdag.


Efter tjugo år är det kanske dags för en nyutgåva? Så tänkte jag och började uppdatera. Men nu har Vikingarnas hästar utvecklats till en helt ny bok.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page