top of page
Sök
  • Skribentens bildAnneli Sundkvist

Digitalt boksnack fortfarande tillgängligt

Igår var det dags för det digitala boksläppet av Ensam red hon ut. Det var live, men inspelningen finns tillgänglig ytterligare några dagar här.


Under pandemin har jag haft en hel del digitala föreläsningar, både i Sverige och på internationella konferenser men detta var annorlunda. Tidigare har jag suttit hemma, nu befann jag mig i Gamla Uppsala Museums proffsiga studio.


Preparering av studion inför sändningen. Mycket sladdar är det!


Så satt Linda (chefen för Gamla Uppsala Museum) och jag i våra stolar och Anna (teknikmästarinna tillika museipedagog) räknade ner från sin plats bakom datorn. Så var vi live! Det var faktiskt lite nervöst, jag är ju van att se publiken när jag föreläser även om de ibland bara syns med namn i sina Zoom-fönster. Men efter några minuter kändes det helt ok.Linda och undertecknad i inledningen av livesändningen. Detta är en skärmdump.


Som tillägg från första släppet läste jag två korta stycken ur Ensam red hon ut. Jag läser aldrig innantill utan talar alltid fritt, men nu var det bara att bita i och det gick bra det med.


På slutet blev det en del frågor som kom in via chatten. När vi stängde ner var det fortfarande över hundra personer kvar och de kom från hela landet (och även utomlands ifrån fick jag veta via WhatsApp). Jättekul!

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page