top of page
Sök
  • Skribentens bildAnneli Sundkvist

"Ensam red hon ut" som ljudbok och sommarevenemang

De senaste veckorna har jag arbetat med inläsning av ljudboksversionen av "Ensam red hon ut" - en ny erfarenhet för mig. Arbetet har föregåtts av ett antal träffar med Johanna på Röstkompaniet här i Uppsala (men träffar kan även vara digitala) - något jag verkligen rekommenderar för den som vill arbeta med sin röst! Det har gett mig otroligt mycket och jag fortsätter, trots att det mesta av boken nu är inläst. Men jag föreläser en del så motivationen att förbättra rösten som redskap finns där fortfarande. Dessutom kommer det korr på ljudboken (ett ganska omfattande misstänker jag) och då ska jag väl sätta det som inte blev så bra i första vändan.Så här blir det. 24 maj är releasedatum.


Jag håller även på att boka en del evenemang dit jag ska ge mig ut i sommar-Sverige för att sälja och signera "Ensam red hon ut" och kanske hålla en och annan föreläsning. Till det sistnämnda hör ett vendeltidsevent på Gamla Uppsala Museum 16-18 juni. Jag har fått klartecken att sälja boken på Tuna Tings medeltidsvecka i Borlänge 7-9 juli, se arrangörerna Södra Dalarnas Medeltidsförenings sida om marknaden för tider och uppdateringar. Ytterligare ett par evenemang är på g.


Så snart evenemang är bokade lägger jag upp dem på hemsidan annelisundkvist.se - kolla (och scrolla) där!

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page