top of page
Sök
  • Skribentens bildAnneli Sundkvist

Boksignering på Bro Parks säsongsavslutning 18 december!

På söndag är det säsongsavslutning på Bro Park, huvudstadsbanan som ligger i Upplands-Bro. Jag har fått möjlighet att vara där och sälja och signera "Ensam red hon ut". Från ca kl 11 finns jag på bottenvåningen i läktarbyggnaden. Så ta chansen och säkra ett ex av boken inför jul till specialpriset 200 kr. Bokmärke ingår naturligtvis och det finns två olika designer.


De två specialdesignade bokmärkena som finns till "Ensam red hon ut".

Inträdet till Bro är 50 kr vid förköp på Tickster. Det går att köpa biljett i grinden, men den kostar lite mer. Här hittar du alla dokument (t ex program) om loppen, länkar till speltips och annat. Att spela på galopp kan vara spänningshöjande, speciellt på banan. Det går att satsa en tia och heja på sin häst - mer komplicerat än så behöver det inte vara. Eller köpa en Harry Boy för en femtilapp. Men självklart kan man njuta av sporten, av kraften utan att spela alls (det gör jag oftast).


Varför Bro Park? Jo, när jag slutade rida och sålde mina hästar omkring 2005 (jag började igen 2020, men då mycket nedskalat som ridskoleryttare) gick det några år när jag bara såg hästar på bild. Så 2012 kom jag i kontakt med galoppsporten. För 350 kr kunde man köpa in sig i en galopphäst och en tusendel av en treåring under en säsong. Det gjorde jag och sedan dess har jag alltid varit andelsägare i minst en galopphäst. Det har varit lite mer än en tusendel, men aldrig mer än ca 15 % och då fördelat på två hästar. I nuläget äger jag 10 % av en ettåring, så han är ännu ett oskrivet kort.


En vinterkväll på Bro Park för några år sedan.

På söndag hejar jag lite extra på min vän och galopptränare Maria Johanssons båda skimlar El Camino (lopp 4) och Ocean Side (lopp 6). Det ska bli spännande att se vad de kan göra nu i säsongsavslutningen!
4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page